Take away Reserveren

Groepsreserveringen

Ben je op zoek naar een locatie om te dineren tijdens een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, bruiloft, verjaardag, afstuderen of een andere gelegenheid? Bij Gusto hebben we de mogelijkheid om grote gezelschappen te ontvangen.
Voor een gezelschap van 8 personen of meer kunt u via reserveren@gusto-rotterdam.nl een aanvraag doen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Voor groepen vanaf 12 personen bieden we de mogelijkheid om op een van onze lunchmenu’s te reserveren. De lunch kunt u uitsluitend via de mail aanvragen via reserveren@gusto-rotterdam.nl
In dit geval vullen we de tafel met grote schalen met verschillende soorten antipasti (vlees, vis en vegetarisch) en luxe mandjes met verschillende soorten huisgemaakt brood. Gedurende de lunch vullen we dit aan met pizza’s. We kunnen dit eventueel ook nog uitbreiden met een heerlijk dessert.

Lunchmenu excl. dessert: €21,50 pp

Lunchmenu incl. dessert: €24,50 pp

Speciaal voor grote groepen hebben we de Antipastikamer, een open ruimte op een entresol in het restaurant. De ruimte biedt plaats aan 8 tot 44 personen en kan uitgebreid worden met 24 zitplaatsen op de 5 treden lager gelegen ruimte. Klik hier gerust om even te kijken.

Voor groepen hebben we een aantal heerlijke menu’s samengesteld te bestellen vanaf 8 personen:

Antipasti-menu’s

Voor gezelschappen van 8 personen of meer bieden wij de mogelijkheid om een van onze speciale antipasti-menu’s te kiezen. Deze menu’s bestaan uit drie gangen en de gerechten worden geserveerd op grote schalen. Het voorgerecht bestaat uit vijf soorten antipasti; het hoofdgerecht uit twee soorten pasta en pizza; en ieder menu eindigt met een heerlijk Italiaans dessert. Een leuke manier om lekker Italiaans te tafelen en om van alles te proeven.

Er kan een keuze worden gemaakt uit onze twee verschillende antipastimenu’s:

  • Antipasti-menu (€ 36,50 pp)
    Ons standaardmenu: 5 soorten antipasti, 2 soorten pasta, pizza & dessert
  • Antipasti-menu Deluxe (€ 48,50 pp)
    Onze deluxe-uitvoering van het antipastimenu: 5 soorten antipasti, 2 soorten pasta, pizza & dessert, maar met extra mooie en luxe producten

Uiteraard kunnen we rekening houden met de meeste allergieën en dieetwensen.

Pizza-menu à €19,50 p.p.
Bij Gusto bieden we ook de mogelijkheid om van onze Romeinse pizza’s te genieten met voorafgaand een salade caprese, een salame of prosciutto en verschillende soorten brood met olijventapenade en een bijgerecht zoals een Frittata.
Ook voor dit menu is er de mogelijkheid om een dessert te kiezen: verschillende soorten huisgemaakt ijs voor €3,30 p.p. en uitgebreider dessert met zowel huisgemaakt ijs en bv. een tiramisu of panna cotta voor €4,50 p.p.

A la carte

Van 8 tot 10 personen kan er ook van de menukaart worden besteld. In dat geval hebben we echter wel een kleine beperking: om de kwaliteit te garanderen is het niet mogelijk om meer dan 6 pizza’s en 3 verschillende soorten pasta te bestellen.

Klik op onderstaande button om de luncharrangementen te bekijken

Lunch