Gusto selectie1 _5Bij Gusto maken we ons ijs zelf. Met zorg en aandacht selecteren we de lekkerste biologische ingrediënten om zo een ambachtelijk ijsje te maken vol van smaak.

Elk seizoen wisselen we onze smaken. Op dit moment hebben we de volgende smaken:

Vanille: de simpelste lijkt het, maar in dit ijs gaat echte Tahiti-vanille. Dit is pas echt vanille-ijs!

Stracciatella: vanille-ijs als basis, maar dan met krokante schilfertjes pure chocolade erdoorheen die kraken in je mond…

Pistache: echt waar, pistache hoort niet gifgroen te zijn. Lichtgroen met een beetje bruin, want de nootjes roosteren we eerst voordat ze gepureerd worden. 

Cheesecake/amarene: stel je voor, gedroogde biologische amarenekersen gestoofd in rode wijn met steranijs, kaneel en.. gemengd met yoghurtijs en stukjes cheesecake. Stel je je dat voor? Moet je eens proeven!

Banaan/fudge: jazeker. Verse banaan met roomijs en dan als laatste marmeren we daar onze fudge doorheen.

Chocolade: pure chocolade is dit. Gemaakt als een sorbet met een klein beetje melk en room om de smaak zo puur mogelijk te houden.

Kokos: onmisbaar in onze ijsvitrine. Als je dit proeft waan je jezelf op op een warm strand met palmen.

Hazelnoot: gebrande hazelnoten fijngedraaid met een snufje zout en grote likken zelfgemaakte Nutella.

Baci: Roomijs met hazelnoot, chocolade en onze chocoladekoekjes. Baci betekent kusjes. Die neiging krijg je ook als je dit eet, maar wel eerst je mond afvegen.

Bloedsinaasappel: Sorbetijs met een frisse, licht zure en tegelijkertijd ook rijke sinaasappelsmaak. Een citrusvrucht die goed gedijt in de maanden december tot en met maart.

Mango/passievrucht: Mango is vlezig en zoet, passievrucht is zuur, fruitig en vloeibaar. Bij elkaar vormen ze een geweldig duo.

Citroen: elke week komen ze binnen uit Italië: de citroenen uit Sorrento. We gebruiken ze ontzettend veel in de keuken en dus ook voor ons sorbetijs. Wellicht het meest vitaminerijke ijsje in het assortiment. Is toch een mooi excuus?

Aardbeien/framboos: 80% aardbeien en dan nog 20% framboosjes erbij. Dat is zooo lekker!