Take away Antipasti Box

Oliva Ristorante Menu

© Fotografie: Rogeiro Monteiro

Oliva Ristorante Menu

Een fine dining 4-gangen-Valentijnsmenu. Wij hebben het meeste al gedaan, aan jou alleen nog even de finishing touch. Met onze duidelijke instructies is dat een fluitje van een cent.

Tip: bestel er ook een wijnarrangement bij!

Vlees/vis-menu 42,50 pp
  • Carpaccio di Oliva met avocadocr√®me, Parmezaanse kaas, rucola, worcestershiresaus-mayonaise en olijfolie
  • Casunziei rossi (ravioli gevuld met rode biet) met maanzaad-mierikswortelboter
  • Langzaam gegaarde skrei met Noordzeekrab-polenta, geroosterde Romanesco, wortel-beurre-blanc en kruidenmelange
  • Amarene-yoghurtbavarois met een bastognebodem, verse framboos, amarenesaus, marsepein en pikante kletskop
Vega-menu 37,50 pp
  • Salade van gegrilde groenten met pimento, macademia, gepofte mais, mozzarella en pesto
  • Casunziei rossi (ravioli gevuld met rode biet) met maanzaad-mierikswortelboter
  • Geroosterde couscous salade in groene kool, geblakerde prei en romesco saus
  • Amarene-yoghurtbavarois met een bastognebodem, verse framboos, amarenesaus, marsepein en pikante kletskop

 

Bestel hier