Oliva Ristorante Menu
Een fine dining 4-gangen-Valentijnsmenu. Wij hebben het meeste al gedaan, aan jou alleen nog even de finishing touch. Met onze duidelijke instructies is dat een fluitje van een cent.
Tip: bestel er ook een wijnarrangement bij!
Vlees/vis-menu 42,50 pp
- Carpaccio di Oliva met avocadocrème, Parmezaanse kaas, rucola, worcestershiresaus-mayonaise en olijfolie
- Casunziei rossi (ravioli gevuld met rode biet) met maanzaad-mierikswortelboter
- Langzaam gegaarde skrei met Noordzeekrab-polenta, geroosterde Romanesco, wortel-beurre-blanc en kruidenmelange
- Amarene-yoghurtbavarois met een bastognebodem, verse framboos, amarenesaus, marsepein en pikante kletskop
Vega-menu 37,50 pp
- Salade van gegrilde groenten met pimento, macademia, gepofte mais, mozzarella en pesto
- Casunziei rossi (ravioli gevuld met rode biet) met maanzaad-mierikswortelboter
- Geroosterde couscous salade in groene kool, geblakerde prei en romesco saus
- Amarene-yoghurtbavarois met een bastognebodem, verse framboos, amarenesaus, marsepein en pikante kletskop
Bestel hier