Take away Antipasti Box

Antipasti Box

© Fotografie: Nora Solisa

Antipasti Box

Verwen jezelf en je huisgenoten iedere vrijdag, zaterdag en zondag met onze rijkgevulde antipastibox, vol met allerlei heerlijks, zoals mini-pizza’s, olijven, vleeswaren, kazen, brood, soep en andere antipasti. Ook vegetarisch te bestellen, voor overige dieetwensen vragen wij om contact met ons op te nemen.

De inhoud van de box wisselt regelmatig. Op woensdag passen wij onze website aan. Zie hiernaast de inhoud.

De meeste gerechten zijn kant-en-klaar, sommige moeten thuis nog even opgewarmd worden.
Prijs per box (voor 2 personen) is 39,50 (34,50 voor de vega-box)

Bestellen en betalen kan tot 13.00 uur op de dag zelf. Afhalen kan vanaf 15.00 uur. Indien gewenst bezorgen we bij je thuis* tussen 15.00 en 17.00 uur.

Bestel hier

 

* postcodes 3011, 3012, 3013, 3014, 3015, 3016, 3021, 3022, 3023, 3031, 3032, 3033, 3034, 3035, 3036, 3037, 3038, 3039, 3061, 3062, 3071, 3072

De inhoud van de antipastibox in week 3 (18 jan - 24 jan): 

In de standaard-box zit:

  • 3 piccolini (mini-pizza's): margherita, puttanesca en champignons-pancetta
  • mandje brood met olijven, pesto en tapenade
  • buffelmozzarella met caponata en coppa di parma
  • rode bieten met kabeljauw-pancetta-salade, olijven en kappertjes
  • knolselderijsoep met pesto
  • burrata met broccoli en ansjovis
  • portobello met gorgonzola, pancetta en basilicum-broodkruim
  • kalfsvlees met zoete aardappel en salsa verde
  • citroenmeringue

In de vega-box:

  • 3 piccolini (mini-pizza's): courgette-buffelmozzarella, quattro formaggi, margherita
  • mandje brood met olijven, pesto en tapenade
  • buffelmozzarella met broccoli en citroen-vinaigrette
  • witlof met truffelmayonaise en pecorino
  • knolselderijsoep met pesto
  • gepofte rode biet met ricotta en pistache
  • portobello met gorgonzola, tomaat en basilicum-broodkruim
  • caponata met burrata
  • citroenmeringue

Bereiding

De meeste gerechten kun je zo (in een leuk schaaltje of op een bordje) op tafel zetten. Alleen de picolini moeten nog even 4 a 5 minuten in de oven (180 °C) en de portobello 7 minuten. Indien gewenst kan de frittata ook een paar minuten in de oven. De soep kun je het beste in een pannetje op het vuur verwarmen. Eet smakelijk!