Take away Reserveren

Heropening Gusto

Datum: 1 juni 2020
Tijd: 11:30 uur tot 22:00 uur

Vanaf maandag 1 juni zullen wij ons restaurant en terras weer openen. Een geweldig moment, want wij mogen jullie weer ontvangen!

Voorlopig helaas nog wel onder strikte voorwaarden, want wij kunnen een beperkt aantal gasten ontvangen. Dit geldt voor zowel het restaurant als het terras. U kunt bij het maken van een reservering doorgeven als u een voorkeur heeft voor het terras. We zullen ons best doen om met deze voorkeur rekening te houden, maar we kunnen helaas geen garanties bieden. Houd er ook rekening mee dat wij niet kunnen garanderen dat u kunt wisselen van buiten naar binnen of andersom. Dus neem een jasje mee!

Om zoveel mogelijk gasten de kans te bieden weer bij ons te komen lunchen of dineren, werken we met reserveringen van 2 uur. Daarna zal de tafel weer beschikbaar zijn voor een volgend gezelschap.

U kunt een reservering maken voor een aanvangstijd tussen 11.30 en 18.00 uur of vanaf 19.30 uur. Op zondag tot en met woensdag kan er gereserveerd worden tot 21.30 uur en op donderdag tot en met zaterdag tot 22.15 uur.

Klik hier om te reserveren.